9 september 2018
10:30

IF Brommapojkarna 1

Referat: Bollstanäs SK Grön - IF Brommapojkarna 1

Dags att tagga till igen efter gårdagens urladdning när vi möter Bollstanäs i svår serie på bortaplan söndag förmiddag. Det börjar tyvärr lite sömnigt och vi är inte tillräckligt noggranna i passningsspelet för att äga matchen. Det utnyttjas också av duktiga motståndare och halvvägs in i första halvlek står det 0-2. Då vaknar tjejerna dock till och vi får en snabb reducering efter fint avslut och lyckas även påpassligt kvittera på halvlekens sista spark.
I andra halvlek tar vi sedan över allt mer även om motståndarna också har en del spel emellanåt. Vi får dock igång kantspelet rejält och skapar många lägen varav ett resulterar i mål då vi stöter in ett inspel från kanten vid bortre stolpen. Vi håller sedan undan ganska komfortabelt fram till sista sekunderna då motståndarna har ett friläge som avslutas utanför efter uppoffrande hemjobb av vår backlinje samt fin utrusning av Ella i mål. Skön seger!